Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluatul
- 600 g făină de pâine
-
30
g drojdie proaspătă, fărâmițată
lub 3 lingurițe drojdie uscată (12 g) - 380 g apă
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 1 priză zahăr
- 1 linguriță sare
Topping
- 40 g ulei de măsline extravirgin
- 40 g apă
- 1 ½ linguriță sare
- 300 - 350 g ceapă, tăiată jumătăți
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Spanac cu ouă, la cuptor
40 min
Unt
10 min
Unt
5 min
Supă cremă de legume, pui cu legume la aburi și sos de muștar
45 min
Limonadă
5 min
Batoane de susan cu miere
1h 50min
Supă cremă de legume
45 min
Pâine cu cinci semințe
1h 50min
Sos de caramel
1 godz. 30 min
Înghețată de fructe
5 min
Cheesecake (copt)
7h 20min
Biscuiți cu fulgi de ciocolată
50 min