Gratin di zucca spinosa e dentice

Gratin di zucca spinosa e dentice

4.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porzioni

Składniki

  • 600 g di acqua
  • 3 chayote (zucca spinosa) a metà
  • 400 g di dentice in bocconcini
  • 10 g di burro
  • 15 g di farina
  • 150 g di latte
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe macinato a piacere
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 100 g di formaggio (a piacere) grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 320 kcal / 1340 kJ
Białko 37.7 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...