
Urządzenia i Akcesoria
Gratin di zucca spinosa e dentice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porzioni
Składniki
-
600 g di acqua
-
3 chayote (zucca spinosa) a metà
-
400 g di dentice in bocconcini
-
10 g di burro
-
15 g di farina
-
150 g di latte
-
½ cucchiaino di sale
-
½ cucchiaino di pepe macinato a piacere
-
2 pizzichi di noce moscata in polvere
-
100 g di formaggio (a piacere) grattugiato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
320 kcal /
1340 kJ
Białko
37.7 g
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga ai Caraibi
10 Przepisów
Włochy
Włochy