Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 3 chayote (zucca spinosa) a metà
- 400 g di dentice in bocconcini
- 10 g di burro
- 15 g di farina
- 150 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato, a piacere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 100 g di formaggio (a piacere) grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1340 kJ / 320 kcal
- Białko
- 37.7 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
Muffin glassati
1h
Pisco lime sour
15 min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1h 10min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Brak ocen
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Costolette di agnello in crosta
2j 30 menit
Speculoos (Biscotti fiamminghi)
1h 10min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5 Std. 50 Min