Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 3 chayote (zucca spinosa) a metà
- 400 g di dentice in bocconcini
- 10 g di burro
- 15 g di farina
- 150 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato, a piacere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 100 g di formaggio (a piacere) grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1340 kJ / 320 kcal
- Białko
- 37.7 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1h 30min
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 Std. 40 Min
Pane bigio tostato alla mediterranea
Brak ocen
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12 godz.
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Brak ocen
Ramen di mare
2 Std. 50 Min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9 godz. 30 min
Crema di melanzane grigliate
35min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
Crema all'aglio
50min