Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů bílé lepkavé rýže
- 350 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže, na kousky (5 cm) (viz varianty)
- 3 - 4 houby shiitake, čerstvé (cca 50 gramů)
- 25 gramů mrkve
- 20 gramů vodních kaštanů, čerstvých, oloupaných, napůl
- 5 - 10 gramů zázvoru, čerstvého, na tenké plátky
- 20 gramů jarních cibulek, na kousky (2 cm)
- 2 špetky bílého pepře, mletého
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 20 gramů sójové omáčky
- 600 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Makadamová očka
45min
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Brak ocen
Limetkovo - zázvorová pěna
Brak ocen
Auvergneský sýrový quiche
1h 20min
Sicilské purpetti fúze
1h
Válečky Spekulatius
2u. 20min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Vitello tonato
2h
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1h
Veganský mug cake s kokosem
20min
Triple RAW Tiramisu
4 godz. 30 min