
Urządzenia i Akcesoria
椰香冰淇淋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
600 克
Składniki
-
細砂糖90 克
-
水30 克
-
蛋白2 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
椰漿 (冷藏)180 克
-
牛奶 (冷藏)100 克
-
鮮奶油 (冷藏)150 克
-
罐裝玉米粒 (甜味),適量
-
無鹽烤花生 適量
Wartości odżywcze na 100 克
Kalorie
221 kcal /
922 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

踏進泰國廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan