Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperoni rossi o gialli, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di passata di pomodoro
- 450 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 30 g di pesche essiccate, a pezzi piccoli
-
1
pannocchia a rondelle (150-200 g)
lub 150 g di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Białko
- 25.6 g
- Węglowodany
- 31.2 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marmitako
50 min.
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1 godz. 30 min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Pisco Sour
10 min
Pisco lime sour
15 Min
Stufato di maiale alla greca
Brak ocen
Delizia di pollo al crescione
50 min.
Ciorba
1u. 10min
Cocktail Pisco sour
10 min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 Min
Zuppa del pescatore
50 min.