蝴蝶酥
TM5

蝴蝶酥

2.7 (6 ocen)

Składniki

水皮

  • 250 克 低筋面粉
  • ½ 颗 蛋液
  • 40 克 糖
  • 25 克 猪油
  • 25 克 黄油
  • 90 克 水

流芯

  • 250 克 低筋面粉
  • 115 克 猪油
  • 125 克 黄油
  • 125 克 起酥油

组合

  • 糖 ,适量,撒在蝴蝶酥上装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2243 kJ / 536 kcal
Białko
0.8 g
Węglowodany
45.2 g
Tłuszcz
39.2 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy