Urządzenia i Akcesoria
鹹焦糖巧克力布朗尼蛋糕
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 片
Składniki
巧克力海綿蛋糕
-
奶油 切塊,多備一些刷油用60 克
-
細砂糖250 克
-
蛋 (每顆約53-63克)8 顆
-
低筋麵粉160 克
-
泡打粉1 ¼ 茶匙
-
無糖可可粉80 克
-
鹽2 小撮
鮮奶油和鹹焦糖內餡
-
焦糖醬100 克
-
奶油 切塊100 克
-
海鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)680 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
512 kcal /
2142 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

派對蛋糕
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan