Urządzenia i Akcesoria
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 Portionen
Składniki
-
Mandeln80 g
-
Mehl85 g
-
Butter in Stücken60 g
-
brauner Zucker40 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eigelb1
-
Tonkabohne gemahlen3 Msp.
-
Beeren, gemischt, TK500 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1294 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1 godz.
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50 min
Frischkäsetorte mit Maracuja
3 godz. 30 min
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4 godz.
Zitronen-Parfait
4 godz. 30 min
Weiße Trüffeltarte
3 godz. 30 min
Aprikosen-Crumble
45 min
Lemon Curd-Tartelettes
2 godz.
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 godz.
Apfel-Rosmarin-Crumble mit Zimt-Zabaglione
45 min
Zitronen-Baiser-Tarte
2 godz. 30 min
Tarte provençale
1 godz. 40 min