Urządzenia i Akcesoria
Johannisbeer-Cupcakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 Stück
Składniki
Muffins
-
brauner Zucker160 g
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Eigelb3
-
Milch200 g
-
Mehl300 g
-
Backpulver½ Pck.
-
rote Johannisbeeren und etwas mehr zum Verzieren150 g
Baiser
-
Eiweiß4
-
Salz1 Prise
-
Puderzucker150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1332 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Rhabarber-Cupcakes
1 godz. 55 min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 godz. 20 min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 godz.
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1 godz. 40 min
Heidelbeermuffins
45 min
Blaubeer-Muffins mit Blaubeer-Topping
1 godz. 50 min
Erdbeermuffins
40 min
Brombeermuffins
45 min
Pfirsich-Rosen-Muffins
1 godz. 40 min
Kirsch-Pecannuss-Muffins
50 min
Zitronen-Joghurt-Muffins
1 godz. 45 min
Apfel-Zimt-Muffins mit Streuseln
35 min