Urządzenia i Akcesoria
Johannisbeer-Cupcakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 Stück
Składniki
Muffins
-
brauner Zucker160 g
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Eigelb3
-
Milch200 g
-
Mehl300 g
-
Backpulver½ Pck.
-
rote Johannisbeeren und etwas mehr zum Verzieren150 g
Baiser
-
Eiweiß4
-
Salz1 Prise
-
Puderzucker150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1332 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Beeren-Blechkuchen
1h 30min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Heidelbeermuffins
45min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Blaubeer-Muffins mit Blaubeer-Topping
1h 50min
Erdbeermuffins
40min
Kirsch-Pecannuss-Muffins
50min
Erdbeer-Rhabarber-Cupcakes
1h 55min
Brombeermuffins
45min
Zitronen-Joghurt-Muffins
1h 45min
Bananen-Nougat-Muffins
50min