Urządzenia i Akcesoria
Dinkel-Brioche au chocolat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Scheiben
Składniki
-
Milch kalt100 g
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz¼ TL
-
Eier davon 1 Ei verquirlt4
-
Zucker50 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Schokotropfen backstabil100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
5 g
Kalorie
758 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brotgenuss
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schoko-Wecken
2 godz.
Karamell-Walnuss-Stuten
3 godz.
Müslizopf
1 godz. 45 min
Hefezopf
2 godz. 30 min
Brioche
2 godz.
Venezianische Brötchen
4 godz. 20 min
Müslibrötchen (süß)
2 godz.
Müsliweckchen
2 godz.
Hefezupfbrot mit Zimt
2 godz. 10 min
Weizen-Hafer-Brötchen
1 godz. 30 min
Süße Brötchen
1 godz. 5 min
Streuselstuten
2 godz. 25 min