Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže, bez kostí, na kousky
- 200 gramů uzené slaniny
- 500 gramů vepřové krkovice, na kostičky (nebo hovězího krku)
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů šalotky, napůl
- 10 snítek čerstvé petržele
- 2 lístky čerstvého tymiánu
- 5 šalvějových listů, čerstvých (opcjonalnie)
- 50 gramů koňaku
- 20 gramů soli
- 10 gramů bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 3 čerstvé bobkové listy
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Białko
- 31.4 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chlebová pivní polévka
30min
Ďábelské toasty
50min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Středomořské máslo
5h 20 min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 Std. 40 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Cantuccini di Prato
1h
Baleárská omáčka
15min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min