意式青豆泥烩饭配鹅肝
TM6 TM5

意式青豆泥烩饭配鹅肝

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 80 克 帕玛森奶酪(Parmesan cheese) ,切块,3厘米

青豆泥

  • 25 克 白洋葱
  • 20 克 黄油
  • 300 克 冷冻豌豆, 解冻
  • 220 克 鸡高汤

烩饭

  • 25 克 白洋葱
  • 60 克 黄油
  • 320 克 意大利烩饭专用米
  • 60 克 干白葡萄酒
  • 650 克 鸡高汤
  • 40 克 冷冻豌豆, 解冻并去皮
  • 1 茶匙 盐

波特酒酱汁

  • 300 克 波特酒
  • 30 克 黄油

组合

  • 4 块 鹅肝

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3673 kJ / 938.5 kcal
Białko
28.7 g
Węglowodany
96.9 g
Tłuszcz
39.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Błonnik
3.2 g
Sód
1211.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy