Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 30 g de cebolla
- 600 g de sidra
- 3 cda de sal gruesa
- 800 g de lomo de cerdo
- 3 hojas de laurel, secas
- 1 rama de tomillo seco
- 70 g de almendras
- 100 g de tocino ahumado, cortado en trozos
- 50 g de pasas
- 70 g de pistaches salados descascarillados
- 40 g de manteca de cerdo
- 3 rebanadas de piña en almíbar rebanada
- 9 de cerezas en almíbar
- 1640 g de agua
- 400 g de papas cambray, cortadas en mitades
- 1 cda de fécula de maíz
- 70 g de mantequilla, sin sal
- 1 cda de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3760 kJ / 895 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo
35 min
Pasta con camarones
35 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Lomo de cerdo al horno
1sa 35 dk
Amaretto Sour
10min
Ceviche de camarón
2h
Néctar de fruta
10min
Sopapilla
1h 10 min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1h 20 min
Camarones al ajillo
35 min
Camarones al mojo de ajo
20min
Pay de limón
3u. 30min