Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- voda, na uvaření špaget
- 400 gramů špaget
- 80 gramů parmazánu, nakrájeného na kostky
- 30 - 35 gramů šalotky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů oleje
- 400 gramů mletého masa, vepřového nebo hovězího
- 2 konzervy sekaných rajčat, sterilovaných (800 gramů)
- ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky pálivé papriky
- 1 čajová lžička cukru
- 2 polévkové lžíce italského koření (např. bazalka, tymián, oregáno)
- 1 polévková lžíce balzamikového octa
- 200 gramů špenátových listů, čerstvých, osušených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1411 kJ / 338 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Roštěnky s bramborami
1 godz. 20 min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1 godz. 10 min
Vejce na páře á la flamenca
25 min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1 godz. 10 min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1h 15min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 min
Boloňské špagety
30 min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40min
Špagety se smetanovou omáčkou
35 min