Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- voda, na uvaření špaget
- 400 gramů špaget
- 80 gramů parmazánu, nakrájeného na kostky
- 30 - 35 gramů šalotky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů oleje
- 400 gramů mletého masa, vepřového nebo hovězího
- 2 konzervy sekaných rajčat, sterilovaných (800 gramů)
- ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky pálivé papriky
- 1 čajová lžička cukru
- 2 polévkové lžíce italského koření (např. bazalka, tymián, oregáno)
- 1 polévková lžíce balzamikového octa
- 200 gramů špenátových listů, čerstvých, osušených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1411 kJ / 338 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1h 50min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Růžové fusilli
30 Min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1h 10min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1 Std.
Špagety Carbonara
40 min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 Min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1h 50min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1 Std.