Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 100 g geräucherte Putenbrust, in Scheiben
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Frischkäse
- 3 hart gekochte Eier, gepellt, halbiert
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Curry
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 6657 kJ / 1590 kcal
- Białko
- 105 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 118 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Schinkencreme
5min
Hüttenschmaus
5min
Eier-Puten-Aufstrich
20 min
Zwiebel-Kürbiskern-Taler
50min
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10min
Gurken-Schinken-Aufstrich
10min
Schinkencreme-Mousse
1 Std. 15 Min
Schinkenaufstrich
10min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10min
Käsecreme mit Schinken
5min
Ei-Schinken-Aufstrich
35min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15min