Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Bund Dill, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g geräucherte Putenbrust, in Scheiben
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Frischkäse
- 3 hart gekochte Eier, gepellt, halbiert
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Schinkencreme
5min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Eier-Puten-Aufstrich
20 min
Gurken-Schinken-Aufstrich
10 min
Käse-Dill-Aufstrich
5min
Schinkenaufstrich
10 min
Frischkäse-Senf-Creme
10 min
Käsecreme mit Schinken
5min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 Min
Thunfischaufstrich
10 min