Puten-Ei-Aufstrich
TM31 TM5 TM6

Puten-Ei-Aufstrich

4.1 (21 ocen)

Składniki

  • ½ Bund Dill, abgezupft
  • ½ Bund Petersilie, abgezupft
  • 80 g geräucherte Putenbrust, in Scheiben
  • 250 g Quark, 20% Fett
  • 200 g Frischkäse
  • 3 hart gekochte Eier, gepellt, halbiert
  • 1 TL Senf, mittelscharf
  • 1 TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
354 kJ / 85 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy