Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa), fría
-
40
g de ron oscuro
lub 50 g de licor de café (p.ej. Sheridan`s) - 150 g de leche entera
- 2 de café expreso, preparados y fríos (aprox. 70 g)
- 50 g de jarabe de caramelo
- 1 ½ cucharada de cocoa en polvo, y un poco más para decorar (opcjonalnie)
- 300 g de hielos
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 876 kJ / 209 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz rojo
1h 25min
Nieve de frutos rojos
20 min
Agua de pepino y limón
10 min
Frappé de café sin lácteos ni azúcar añadida
6h 5min
Limonada - Demo - presentadores
10 min
Agua de sandía con chile piquín
5 Min
Nieve de guanábana y mango
5h
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Agua de Horchata
10 min
Raspado de tamarindo
20 min
Pastel de elote con rompope TM6
2 godz.
Nieve de frutas
10 min