Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 80 g de nueces
- 170 g de mantequilla sin sal, pomada, en trozos
- 230 g de azúcar moscabada
- 2 huevos
- 100 g de leche
- 190 g de harina
- 1 cucharadita de polvo para hornear
Glaseado
- 50 g de nueces
- 100 g de azúcar moscabada
- 20 g de mantequilla
- 40 g de jarabe de maple
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1814 kJ / 432 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 Std. 30 Min
Rosca de yogur
1h 40min
Rosca de naranja
1 Std. 30 Min
Pan de plátano y chocolate
1 Std. 20 Min
Panqué de vainilla
2h 40min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Pan de elote
2h
Panqué de plátano
1 Std. 50 Min
Pan de elote
2h
Rosca de naranja (Black Diamond)
2h
Pastel de chocolate y almendras
25 Min