Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 80 g de nueces
- 170 g de mantequilla sin sal, pomada, en trozos
- 230 g de azúcar moscabada
- 2 huevos
- 100 g de leche
- 190 g de harina
- 1 cucharadita de polvo para hornear
Glaseado
- 50 g de nueces
- 100 g de azúcar moscabada
- 20 g de mantequilla
- 40 g de jarabe de maple
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1814 kJ / 432 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1hod. 30min
Pan de elote
2h
Panqué de plátano
2h 15min
Panqué de vainilla
2u. 40min
Panqué con chocolates
1h
Panqué de zanahoria
1h
Rosca de naranja
1hod. 30min
Pastel de chocolate y almendras
25min
Panqué de plátano
1j 50 menit
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1hod. 30min
Rosca de yogur
1h 40min
El mejor pastel de chocolate
1h