Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů škvarků
- 250 gramů mléka
- 1 rovná polévková lžíce cukru, krupice
- 1 kostka čerstvého droždí (42 gramů)
- 3 polévkové lžíce vepřového sádla
- 500 gramů hladké mouky, plus extra na posypání těsta
- 5 žloutků
- ½ čajové lžičky soli (viz tip)
- 1 polévková lžíce kmínu, celého
- ½ polévkové lžíce hrubé soli
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 731 kJ / 174 kcal
- Białko
- 15.08 g
- Węglowodany
- 16.46 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Houskové knedlíky
50min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30min
Pražský koláč
1h 25min
Vdolečky s povidly
1h 30min
Dršťková polévka
1h
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 Std. 5 Min
Škvarkoví šneci se zelím
1h 5min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min
Tříbarevný koláč
2h
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Sýrové rohlíčky s česnekem
1h 40min