Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Souse-vide vepřová panenka
- 600 gramů vepřové panenky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 20 gramů másla
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy (přibližně z půlky citrónu)
- 1 polévková lžíce olivového oleje
Houbová omáčka
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů másla
- 20 gramů sušených hub
- 210 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička hovězího bujónu, tekutého, ve skleničce
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1762.4 kJ / 421.2 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 522.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35 min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 Std. 30 Min
Sous-vide roastbeef
94 Std. 45 Min
Tandoori marináda
10 Min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Keine Bewertungen
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Restovaná hruška (200 gramů)
15 Min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Kakaová bábovka v páře s čokoládovou polevou
3 Std. 20 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Hraběnčiny řezy
50min