Wersje kompatybilne
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread, dry, cut into pieces
lub 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces - 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions, quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal, broken in pieces
lub 16 oz ground beef, broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil, to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2724 kJ / 651 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Coleslaw
10min
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Bread Crumbs
5min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Coconut and Apple Crumble
45 min
Mushroom and Beef Burger
1h
Cashew Chicken Stir Fry
30 min