Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce

Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce

3.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

Beef Patties
  • sliced bread dry, cut into pieces
    2 ½ pieces
    2 ½ dry bread rolls, cut into pieces
  • carrot cut into pieces (approx. 1 in.)
    3 ½ oz
  • white onions quartered
    3 ½ oz
  • celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
    2
  • ground veal broken in pieces
    16 oz
    16 oz ground beef, broken in pieces
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • large egg
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • Manchego cheese cubed (approx. 0.5 oz each)
    6 oz
  • oil to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
  • almonds
    5 oz
  • white onion
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • salted butter
    1 oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • dry white wine
    17 oz
  • brandy
    1 oz
  • water
    7 oz
  • beef stock cube
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 2724 kJ / 651 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...