Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 350 g laranja, só o sumo, passado pelo passador
- 75 g gelatina em pó com sabor a laranja
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 14 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolachas de manteiga Bé
35min
Almôndegas com molho de tomate
10min
Gelado de maçã assada com vinho do Porto
12 godz.
Bombons de avelã
50min
Bolachas de aveia com recheio de chocolate
2h
Crepes da Joana
25min
Gomas de Coca-Cola
3 godz. 5 min
Biscoitos de aveia
25min
Papa de fruta com iogurte
10min
Gomas de romã
1h 20min
Gomas sem açúcar
3 Std.
Bolachas de manteiga
3 Std.