Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů jarních cibulek, cca 2 svazky, na kolečka
- 5 - 6 snítků čerstvé petržele plus 20 snítek navíc na ozdobu
- 250 gramů hovězí svíčkové, 4 cm velké kosty
- 1 žloutek
- 4 špetky černého pepře, mletého
- 1 polévková lžíce kečupu
- 1 čajová lžička dijonské hořčice plus trochu navíc
- 8 - 10 kapek tabasca
- ½ - 1 čajová lžička worcesterové omáčky
- ½ - 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 10 plátků toustového chleba, opečeného, nakrájeného na čtvrtiny
- 100 gramů sýru, na plátky, nakrájený na trojúhelníčky
- 3 nakládané okurky na kolečka
- 1 čajová lžička soli na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 6.22 g
- Tłuszcz
- 3.03 g
- Błonnik
- 0.38 g
Alternatywne przepisy
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min
Marinované krevety
1h 10min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48j
Žampiony v octu
Brak ocen
Caesar salát s kuřecím masem
50min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25min
Steaková omáčka
25 min
Pekingské kuře
50min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Rillettes z uzeného lososa
10 min
Tatarský biftek
5 min