Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů hovězí svíčkové
- 40 gramů cibule na kusy (2 cm)
- 40 gramů nakládaných okurek
- 40 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 100 gramů majonézy
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1434.2 kJ / 341.5 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Tatarský biftek
5min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25 min
Makovo-banánová zmrzlina
4h 30min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Šunková rolka
20 min
Sýrové fondue s bagetou
25 min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Chutney z červené cibule
1h 10 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min