Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 面粉
- 50 克 蛋液, 约1颗蛋
- ½ 茶匙 核桃油
- 100 克 虾仁, 选择河虾仁
- 100 克 西兰花, 切小朵
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 2520 kJ / 602 kcal
- Białko
- 40.1 g
- Węglowodany
- 85.3 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
40 min
香橙胡萝卜土豆泥配清蒸鳕鱼(13~18个月辅食)
25 min
虾仁番茄乌冬面(13~18个月辅食)
20 min
肉末芹菜(13~18个月辅食)
10 min
牛肉土豆泥(10~12个月辅食)
30 min
鸡蓉西兰花(13~18个月辅食)
15min
肉酱番茄儿童意面(13~18个月辅食)
25 min
胡萝卜香菇鸡饭(13~18个月辅食)
20 min
婴儿软饭(13~18个月辅食)
40 min
玉米发糕(13~18个月辅食)
1 Std. 45 Min
虾仁冬瓜蓉(13~18个月辅食)
15min
三文鱼米饼(13~18个月辅食)
35 Min