Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Rosen-Muffins
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 Stück
Składniki
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Naturjoghurt280 g
-
Zucker55 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten35 g
-
Backpulver1 ½ Pck.
-
Salz¼ TL
-
Vanillezucker, selbst gemacht80 g
-
Pfirsiche (400 g), entsteint, in Spalten (2 mm)2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1035 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1 godz.
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2 godz.
Nektarinen-Blechkuchen mit Vanillesahne
1 godz. 20 min
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1 godz. 10 min
Stachelbeer-Cupcakes
1 godz.
Johannisbeerkranz
6 godz.
Erdbeertorte
4 godz.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 godz.
Himbeer-Joghurt- Schnitten
3 godz.
Erdbeermuffins
40 min
Kirsch-Pecannuss-Muffins
50 min
Nougat-Muffins
50 min