
Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten120 g
-
Orangenschale unbehandelt, Schale dünn abgeschält½ TL
-
Zucker160 g
-
Eier2
-
Milch80 g
-
Mehl250 g
-
Backpulver½ Pck.
-
Pfirsiche (700-750 g), halbiert, entsteint4
-
schwarze Johannisbeeren100 g
-
Puderzucker zum Bestäuben1 EL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
255 kcal /
1068 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy