Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 500 g Mehl
- 2 TL Salz
- 15 g Olivenöl
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Türkisches Fladenbrot
2 godz. 10 min
Käse-Oliven-Stangen
1 Std. 50 Min
Blumenbrot
2h 40min
Ciabatta
3h 45min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7ωρ.
Zwiebelbrot mit Koriander
2h 40min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1 godz. 45 min
Olivenbrötchen
1 godz. 45 min
Luftige Brötchen
2h
Fladenbrot
2h
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min
Mediterranes Baguette
15 Std.