De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree

De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
450 gram

Składniki

  • aardappel (ongeveer 100 g), in kleine stukjes gesneden
    1
  • water
    180 g
  • bloemkool in roosjes gebroken
    100 g
  • groene erwten (vers of diepvries)
    50 g
  • witvisfilet in stukken gesneden
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 450 gram

Sód 130.5 mg
Białko 39 g
Kalorie 1562.8 kJ / 373.5 kcal
Tłuszcz 3.3 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 49.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...