File de porc cu sos cremos de boia și linguine

5.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porții

Składniki

  • file de porc pielița îndepărtată, la temperatura camerei, aprox. Ø 5-6 cm
    500 g
  • bacon, orice tip
    8 felii
  • căței de usturoi
    2
  • ceapă jumătăți
    60 g
  • ardei gras roșu bucăți (3 cm)
    200 g
  • ulei vegetal
    20 g
  • roșii cuburi, din conservă
    400 g
  • smântână
    200 g
  • apă
    700 g
  • pastă de roșii
    20 g
  • boia afumată
    1 linguriță cu vârf
  • cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
    1
  • vin de Marsala, sec sau dulce
    30 g
  • zahăr
    1 linguriță
  • sare
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • paste lungi, tip linguine
    300 g
  • cremă de brânză
    80 g
  • smântână maturată, 30% grăsime
    80 g
  • pătrunjel proaspăt tocat, pentru decor

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 858.1 mg
Białko 47.2 g
Kalorie 4371.8 kJ / 1044.9 kcal
Tłuszcz 62.5 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 27.6 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...