Urządzenia i Akcesoria
香脆溫泉蛋和高麗菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
麵包粉150 克
-
水1025 克
-
蛋 (約53-63克) 室溫6 顆
-
蒜頭1 粒
-
薑5 克
-
番茄醬30 克
-
醬油15 克
-
味醂5 克
-
米醋10 克
-
糖5 克
-
高麗菜 切絲200 克
-
新鮮紅辣椒 切片,裝飾用1
-
新鮮香菜 切碎,裝飾用
-
油 油炸用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
821.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
827.6 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
四喜烤麩
45 min
紅酒蜜蕃茄
Brak ocen
加多加多
1 godz.
泰式青芒果牛肉沙拉
1 godz.
越南炸春卷
1 godz.
斯貝爾特小麥雞肉暖沙拉
Brak ocen
海鮮幕斯佐蝦卵小點
Brak ocen
和風涼拌小松菜
30 min
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Brak ocen
鮮美海苔醬吐司
Brak ocen
滷味拼盤
1 godz. 30 min
金棗、油豆腐山茼蒿沙拉
Brak ocen