Urządzenia i Akcesoria
Greek Yogurt
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 11 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
whole milk pasteurized910 g
-
heavy cream, 35% fat115 g
-
plain yogurt with live cultures (see Tip)225 g
-
water980 g
-
1 tsp ascorbic acid, juice onlylemon juice only½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.3 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
602.6 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Everyday gourmet butter
35 min
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 godz. 10 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Gambas
10 min
Dairy-free pumpkin soup
30 min