Urządzenia i Akcesoria
Gevouwen kruidenbrood
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portie
Składniki
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4.1 g
Kalorie
780.1 kJ /
186.5 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pindakaas Crackers
35 min
Groente-Omeletten
30 min
Omelet Caprese
30 min
Ovenburger
1 godz. 45 min
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 min
Kracht Muesli
25 min
Napolitaanse Pizza
Brak ocen
IJs van Mango en Passievrucht
Brak ocen
Avocadosap met dadels
5 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen