Urządzenia i Akcesoria
薑味櫻桃巧克力餅乾
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
20 片
Składniki
-
黑糖150 克
-
可可粉2 大匙
-
乾薑粉 (依個人口味調整)1 - 2 茶匙
-
肉桂粉 (依個人口味調整)½ - 1 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
奶油 切塊,室溫軟化85 克
-
油2 大匙
-
蛋1 顆
-
中筋麵粉225 克
-
小蘇打粉1 ¾ 茶匙
-
櫻桃乾75 克
-
牛奶巧克力 一般市售巧克力,剝成塊狀75 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
207.6 mg
Białko
2 g
Kalorie
629 kJ /
150.3 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聖誕手做點心
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan