薑味櫻桃巧克力餅乾

薑味櫻桃巧克力餅乾

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
20 片

Składniki

  • 黑糖
    150 克
  • 可可粉
    2 大匙
  • 乾薑粉 (依個人口味調整)
    1 - 2 茶匙
  • 肉桂粉 (依個人口味調整)
    ½ - 1 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 奶油 切塊,室溫軟化
    85 克
  • 2 大匙
  • 1 顆
  • 中筋麵粉
    225 克
  • 小蘇打粉
    1 ¾ 茶匙
  • 櫻桃乾
    75 克
  • 牛奶巧克力 一般市售巧克力,剝成塊狀
    75 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 207.6 mg
Białko 2 g
Kalorie 629 kJ / 150.3 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 21.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...