Urządzenia i Akcesoria
橙香蔓越莓餅乾
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
36 片
Składniki
-
奶油 切塊200 克
-
冰糖粉70 克
-
柳橙皮屑 約 2 顆柳橙的量,以細齒刨刀取下(詳見要訣)5 克
-
蛋黃2 顆
-
香草精 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
中筋麵粉285 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蔓越莓乾80 克
-
南瓜籽 原味60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
20.3 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
369.8 kJ /
88.4 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聖誕手做點心
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan