Urządzenia i Akcesoria
Kuru Cacık (Tzatziki)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porsiyon
Składniki
-
salatalık kabuğu soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış (soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış hali 350 g), parçalara bölünmüş (2-3 cm)350 g
-
tuz1 ¼ tk
-
diş sarımsak1
-
dereotu yaprağı10 g
-
zeytinyağı20 g
-
350 g yoğurtsüzme yoğurt350 g
-
4 tk sirkelimon suyu (opcjonalnie)4 tk
-
karabiber¼ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
766.1 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
543.8 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piña Colada
15 min
Muzlu ve Narlı Chia Puding
4 godz. 10 min
Glütensiz İçli Köfte
1 godz. 30 min
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 min
Pırasa ve Gravyer Peynirli Kiş
1 godz. 5 min
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Brak ocen
Pad Thai
45 min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
15 min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 godz. 20 min
Karışık Kuruyemişli Müsli
25 min
Bolonez Soslu, Taze Ispanaklı Lazanya
3 godz.
Midyeli Penne
1 godz. 5 min