菠蘿泡芙、覆盆子餡和白巧克力鮮奶油

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 塊

Składniki

白巧克力鮮奶油
  • 白巧克力 切小塊或鈕扣型
    150 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    250 克
覆盆子餡
  • 覆盆子
    300 克
    300 克 冷凍覆盆子
  • 30 克
菠蘿皮
  • 奶油,有鹽或無鹽 切塊,室溫軟化
    80 克
  • 原蔗糖
    70 克
  • 中筋麵粉
    80 克
泡芙麵糰
  • 250 克
  • 奶油,有鹽或無鹽 切塊
    90 克
  • 10 克
  • ½ 茶匙
  • 中筋麵粉
    150 克
  • 4 顆
白巧克力奶油
  • 瑪斯卡澎乳酪 切塊,冷藏
    250 克
組裝
  • 冰糖粉 (opcjonalnie) 灑粉用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 塊

Sód 219.5 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Tłuszcz 32.2 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 35.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie