Urządzenia i Akcesoria
菠蘿泡芙、覆盆子餡和白巧克力鮮奶油
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 塊
Składniki
白巧克力鮮奶油
-
白巧克力 切小塊或鈕扣型150 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)250 克
覆盆子餡
-
300 克 冷凍覆盆子覆盆子300 克
-
糖30 克
菠蘿皮
-
奶油,有鹽或無鹽 切塊,室溫軟化80 克
-
原蔗糖70 克
-
中筋麵粉80 克
泡芙麵糰
-
水250 克
-
奶油,有鹽或無鹽 切塊90 克
-
糖10 克
-
鹽½ 茶匙
-
中筋麵粉150 克
-
蛋4 顆
白巧克力奶油
-
瑪斯卡澎乳酪 切塊,冷藏250 克
組裝
-
冰糖粉 (opcjonalnie) 灑粉用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
219.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一秒讓你變大廚
25 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
蜂蜜小蛋糕
45 min
小西點
40 min
奶油小酥餅
1 godz. 10 min
鳳梨反轉蛋糕
1 godz. 5 min
荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕
Brak ocen
熔岩巧克力蛋糕
8 godz. 25 min
蘋果起司蛋糕
4 godz. 15 min
巧克力帽子布丁
1 godz. 15 min
瑪德蓮
35 min
日式地瓜蛋糕
2 godz. 30 min
貝克街巧克力布朗尼
Brak ocen
柳橙杯子蛋糕和檸檬糖霜
Brak ocen