Urządzenia i Akcesoria
手卷壽司
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 個
Składniki
醋飯
-
米醋50 克
-
糖15 克
-
鹽2 茶匙
-
水1000 克
-
白米 短梗米300 克
手卷壽司
-
海苔 ( 20 x 10 公分)10 張
-
100 克 新鮮鮪魚, ,生鮪魚,切小條蝦子 熟,去殼,從中剖半20
-
綜合蔬菜 切條,(如: 紅蘿蔔、小黃瓜、酪梨等)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
54.8 mg
Białko
5 g
Kalorie
542.1 kJ /
129.7 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
24.7 g