手卷壽司

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 個

Składniki

醋飯
  • 米醋
    50 克
  • 15 克
  • 2 茶匙
  • 1000 克
  • 白米 短梗米
    300 克
手卷壽司
  • 海苔 ( 20 x 10 公分)
    10 張
  • 蝦子 熟,去殼,從中剖半
    20
    100 克 新鮮鮪魚, ,生鮪魚,切小條
  • 綜合蔬菜 切條,(如: 紅蘿蔔、小黃瓜、酪梨等)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 塊

Sód 54.8 mg
Białko 5 g
Kalorie 542.1 kJ / 129.7 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 24.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...