培根花椰菜烘蛋

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 塊

Składniki

  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 橄欖油 不含抹油用
    25 克
  • 培根丁
    130 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    100 - 120 克
  • 1 小撮
  • 鮮奶油
    200 克
  • 4 顆
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    1 - 2 小撮
  • 起司絲
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 塊

Sód 130.2 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 603.2 kJ / 144.2 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...