Urządzenia i Akcesoria
培根花椰菜烘蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 塊
Składniki
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油 不含抹油用25 克
-
培根丁130 克
-
綠花椰菜,切小朵100 - 120 克
-
鹽1 小撮
-
鮮奶油200 克
-
蛋4 顆
-
黑胡椒粉 依個人口味調整1 - 2 小撮
-
起司絲50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
130.2 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
603.2 kJ /
144.2 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
3.2 g