Urządzenia i Akcesoria
Bombons recheados com mousse de creme de whisky
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 doses
Składniki
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços pequenos200 g
-
açúcar10 g
-
Baileys®30 g
-
queijo mascarpone20 g
-
ovo1
-
sal1 pitada de
-
Cacau em pó q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
3.6 g
Kalorie
887.9 kJ /
212.2 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vinagreta de morango
Brak ocen
Leite creme com xarope de ácer
20 min
Salada boost de colagénio
Brak ocen
Ramequins de curgete e mozarela
50 min
Brunch da Europa Oriental
Brak ocen
Ketchup de banana madura
40 min
Sandwiches de pão de natas com creme de avelã
5 godz. 30 min
Bebida láctea de manga e hortelã
5 min
Manteiga de ervas aromáticas
10 min
Loiramisu
10 min
Espuma de frutos silvestres
10 min
Sopa e frango com arroz
45 min