Slow Cooking Rotweinbirnen

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Rotwein
    750 g
  • Portwein
    100 g
    100 g Wasser
  • Wasser
    250 g
  • Zucker
    300 g
  • Zimtstangen
    2
  • Sternanis
    2
  • Orangenschale (ohne das Weisse) (1 x 3-4 cm)
    2 Stück
  • Birnen festfleischig (à ca. 200 g), geschält
    4

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 583 kcal / 1152 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 1060 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 12 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie