Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooking Rotweinbirnen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Rotwein750 g
-
100 g WasserPortwein100 g
-
Wasser250 g
-
Zucker300 g
-
Zimtstangen2
-
Sternanis2
-
Orangenschale (ohne das Weisse) (1 x 3-4 cm)2 Stück
-
Birnen festfleischig (à ca. 200 g), geschält4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
12 mg
Białko
1 g
Kalorie
1152 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1060 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vollkorn-Linguine mit Zucchini-Minz-Pesto
50 dk
Forellenfilet auf Belugalinsen mit Fenchel und Gemüsevinaigrette
45 dk
Original Bagel
9sa 30 dk
Muffins mit Schoggi aus dem Eggpoacher
1sa
Kartoffel-Gemüse-Püree
45 dk
Süsse Griess-Vogel-Pastetchen
40 dk
Quitten-Tarte
50 dk
Gemüsefüllung für Samosas
30 dk
Bunte Gemüseplatte
45 dk
Blaubeer-Glace-Schaum
10 dk
Himbeer- und Limettensorbet
10 dk
Süsse Dampfbrötchen mit Sojadrink
1sa 30 dk