韓式涼拌小黃瓜

韓式涼拌小黃瓜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 小黃瓜 去除頭尾
    400 - 500 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1
  • 新鮮香菜葉
    5 克
  • 蒜頭
    2
  • 30 克
  • 韓國辣椒粉
    1 大匙
  • 米醋
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 小撮
  • 白芝麻

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 363.8 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 419.7 kJ / 100.3 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...