Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 克 小黃瓜 ,去除頭尾
- 1 新鮮紅辣椒 ,去籽,切段
- 5 克 新鮮香菜葉
- 2 蒜頭
- 30 克 油
- 1 大匙 韓國辣椒粉
- 1 大匙 米醋
- ½ 茶匙 糖
- 2 大匙 醬油
- 2 小撮 鹽
- 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 419.7 kJ / 100.3 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 363.8 mg