Urządzenia i Akcesoria
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 porsiyon
Składniki
-
yumurta buzdolabından alınmış6
-
su1000 g
-
dereotu yaprağı2 dal
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız parçalara bölünmüş (3-4 cm)250 g
-
limon suyu30 g
-
zeytinyağı5 g
-
tuz½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
avokado3 adet
-
mikro filiz (opcjonalnie) sunum için10 g
-
beyaz tost ekmeği kızartılmış6 dilim
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
435.2 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yumurtalar
6 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
30 min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
6 godz. 10 min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
15 min
Vejetaryen Pizza
1 godz. 40 min
Caprese Wrap
10 min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 min
Kırmızı Şarapta Yavaş Pişirilmiş Armut
Brak ocen
Meyveli Tarçınlı Vegan Porridge
Brak ocen
Çilek, Limon ve Naneli Çubukta Dondurma
12 godz. 5 min
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
7 godz.
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 min