Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 顆 蛋
- 水 ,加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
- 1000 克 水
- 300 克 豬五花火鍋肉片 ,切片,(長約5 公分)
- 140 克 罐裝油漬鮪魚 ,1 罐,瀝乾
- 120 克 韓式泡菜
- 洋蔥 ,切絲
- 小黃瓜 ,切粗條
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2117.6 kJ / 506.1 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 45.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 301.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Değerlendirme yok
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Değerlendirme yok
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Değerlendirme yok
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Değerlendirme yok
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Değerlendirme yok
鮮蝦花椰菜蛋沙拉三明治
30min
泰式蔬食咖哩
Değerlendirme yok
海帶蔬菜鹹塔
Değerlendirme yok
波蘭豬肉水餃
Değerlendirme yok
醃漬鮪魚橄欖季節食蔬
Değerlendirme yok