
Urządzenia i Akcesoria
Reje pasta med koriander pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portioner
Składniki
Korianderpesto
-
parmesanost skåret i stykker60 gram
-
pinjekerne60 gram
-
koriander, frisk60 gram
-
rødløg skåret i stykker60 gram
-
salt1 ¼ tsk
-
olivenolie140 gram
-
citronsaft (ca. 2 citroner)60 gram
-
fed hvidløg3
Pastasalat
-
vand1200 gram
-
rejer, rå, pillede900 gram
-
asparges skåret i stykker (1 tommer)250 gram
-
gemelli pasta500 gram
-
majs drænet1 dåse
-
grillet peberfrugt drænet, skåret i strimler1 krukke
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
936 kcal /
3916 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
113 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen