
Urządzenia i Akcesoria
Panzanella salat med kirsebær og nektariner
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portioner
Składniki
Panzanella
-
brød i tern340 gram
-
ekstra jomfruolivenolie30 gram
-
salt½ tsk
Forbinding
-
sukker1 knivspids
-
dijonsennep1 tsk med top
-
salt1 tsk
-
fed hvidløg1
-
hvid eddike45 gram
-
sort peber, stødt½ tsk
-
ekstra jomfruolivenolie80 gram
Salat
-
rucola½ pakke
-
nektarin hård, skåret i stykker1
-
agurk skåret i stykker½
-
kirsebær, friske udstenet230 gram
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
347 kcal /
1452 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen