Panzanella salat med kirsebær og nektariner

Panzanella salat med kirsebær og nektariner

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portioner

Składniki

Panzanella
  • brød i tern
    340 gram
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 gram
  • salt
    ½ tsk
Forbinding
  • sukker
    1 knivspids
  • dijonsennep
    1 tsk med top
  • salt
    1 tsk
  • fed hvidløg
    1
  • hvid eddike
    45 gram
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • ekstra jomfruolivenolie
    80 gram
Salat
  • rucola
    ½ pakke
  • nektarin hård, skåret i stykker
    1
    1 fersken, hård, skåret i stykker
  • agurk skåret i stykker
    ½
  • kirsebær, friske udstenet
    230 gram
    230 gram tørret kirsebær, udstenet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 347 kcal / 1452 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie