
Urządzenia i Akcesoria
Byg og linsesalat med radicchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portioner
Składniki
-
linser, tørret85 gram
-
vand1500 gram
-
perlebyg85 gram
-
bacon skåret i stykker200 gram
-
ekstra jomfruolivenolie85 gram
-
skalotteløg skåret i stykker30 gram
-
timian, frisk kun blade5 kviste
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
citronsaft60 gram
-
grov sennep30 gram
-
honning15 gram
-
rødløg skåret i stykker140 gram
-
radicchio skåret i stykker150 gram
-
persilleblad, frisk15 gram
-
granatæble kerner1
-
mandler, splitter8 spsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
861 kcal /
3602 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
69 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy