
Urządzenia i Akcesoria
Salat med farro og kylling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portioner
Składniki
-
farro, korn200 gram
-
vand2000 gram
-
ekstra jomfruolivenolie140 gram
-
mandelsmør170 gram
-
grov sennep60 gram
-
æblecidereddike60 gram
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
ahornsirup60 gram
-
rosmarin, frisk kun blade3 kviste
-
kyllingebryst, uden skind700 gram
-
rosenkål trimmet, halveret170 gram
-
agernsquash skrællet, uden kerner, i tern350 gram
-
rødbede skrællet, skåret i skiver255 gram
-
rødbedeblade skåret i skiver1 bundt
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
547 kcal /
2286 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen