Salat med farro og kylling

Salat med farro og kylling

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portioner

Składniki

  • farro, korn
    200 gram
  • vand
    2000 gram
  • ekstra jomfruolivenolie
    140 gram
  • mandelsmør
    170 gram
  • grov sennep
    60 gram
  • æblecidereddike
    60 gram
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • ahornsirup
    60 gram
  • rosmarin, frisk kun blade
    3 kviste
  • kyllingebryst, uden skind
    700 gram
  • rosenkål trimmet, halveret
    170 gram
  • agernsquash skrællet, uden kerner, i tern
    350 gram
  • rødbede skrællet, skåret i skiver
    255 gram
  • rødbedeblade skåret i skiver
    1 bundt

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 547 kcal / 2286 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie