
Urządzenia i Akcesoria
Ris med citron og laks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portioner
Składniki
-
citron3 - 4
Dild Sauce
-
creme fraiche170 gram
-
dild, frisk kun blade1 spsk
-
kapers1 tsk
-
salt¼ tsk
Ris og laks
-
salt1 ½ tsk
-
peberkorn, sorte1 tsk
-
fed hvidløg2
-
forårsløg trimmet og skåret i stykker60 gram
-
persille, frisk30 gram
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
langkornede hvide ris255 gram
-
vand1200 gram
-
asparges skåret i stykker260 gram
-
citron skåret i skiver1
-
fersk laksefilet, uden skind680 gram
-
dild, frisk1 spsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
475 kcal /
1989 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
790 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen