Urządzenia i Akcesoria
Thai salat med sprøde grøntsager
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portioner
Składniki
-
ristede peanuts, saltede140 gram
-
riseddike70 gram
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk1 spsk
-
1 spsk honningsukker1 spsk
-
ingefær2 ½ cm
-
appelsinsaft, friskpresset60 gram
-
limesaft60 gram
-
fiskesauce60 gram
-
85 gram shoyu, soyasaucesoyasauce85 gram
-
vand1200 gram
-
risnudler, tørret Thai223 gram
-
agurk i tern½
-
iceberg hoved, strimlet½
-
forårsløg i tynde skiver4 - 6
-
koriander, frisk hakket, efter smag1 ½ - 2 bundt
-
rød peberfrugt i tern½
-
mango, moden i tern2
-
mynteblad, frisk hakket15 - 20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1615 mg
Białko
13 g
Kalorie
1842 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen