
Urządzenia i Akcesoria
Thai salat med sprøde grøntsager
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portioner
Składniki
-
ristede peanuts, saltede140 gram
-
riseddike70 gram
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk1 spsk
-
sukker1 spsk
-
ingefær2 ½ cm
-
appelsinsaft, friskpresset60 gram
-
limesaft60 gram
-
fiskesauce60 gram
-
soyasauce85 gram
-
vand1200 gram
-
risnudler, tørret Thai223 gram
-
agurk i tern½
-
iceberg hoved, strimlet½
-
forårsløg i tynde skiver4 - 6
-
koriander, frisk hakket, efter smag1 ½ - 2 bundt
-
rød peberfrugt i tern½
-
mango, moden i tern2
-
mynteblad, frisk hakket15 - 20
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
440 kcal /
1842 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1615 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen